Ryhmätilaus

Tehdään tilaus yhdessä ryhmänä!

Mitä ryhmässä tilaaminen tarkoittaa?

Yhdessä tilaaminen eli ryhmätilaus tarkoittaa sitä, että useampi henkilö tilaa samalla tilauksella. Tilauksen voi tehdä yhdessä vaikka työkavereiden, ystävien tai sukulaisten kanssa. Se on kiva ja helppo tapa hankkia ihania, mukavia ja helppohoitoisia Klo Designin vaatteita ja asusteita. Näin pääsee myös nauttimaan hyvistä eduista ja säästämään toimituskuluissa.

Ryhmätilauksessa voi hyödyntää olemassa olevia yleisiä kampanjoita, ryhmälle erikseen tarjottua ryhmäkampanjaa tai kuukauden Klo Klubi kampanjaa.

Lisäksi ryhmätilauksessa säästää toimituskuluissa, sillä saat koko ryhmän tilauksen yksillä toimituskuluilla. Jos tilauksen arvo ylittää 200 €, saatte toimituksen veloituksetta. Yhdessä tilaaminen on myös ekologisempaa!

Miksi toimia ryhmätilauksen yhteyshenkilönä?

Ryhmätilauksella on yhteyshenkilö, joka koordinoi tilauksen ryhmän kesken ja tekee tilauksen kaikkien puolesta verkkokauppaan.  Kuka tahansa yli 18-vuotias voi ryhtyä yhteyshenkilöksi ja organisoida ryhmätilauksen.

Jos toimit ryhmätilauksen yhteyshenkilönä ja tilauksen koordinoijana sekä kuulut Klo Klubiin, saat enemmän bonuspisteitä tilauksen loppusumman ollessa suurempi. Näin saavutat parempia klubietuja ja hyödyt jatkossa niistä myös omissa ostoksissasi tai seuraavassa ryhmätilauksessasi, jossa olet yhteyshenkilönä.

Miksi liittyä Klo Klubiin ja tilata ryhmässä?

Klo Klubin jäsenenä saa etuja ja alennuksia kuukausittain Klo Klubin kampanjatuotteista. Kun yhteyshenkilö liittyy Klo Klubiin, saa hän pisteitä koko ryhmän tilauksesta ja jatkossa parempia etuja itselleen. Klubin jäsenenä voit myös seuraavaa ryhmätilausta tehdessä hyödyntää etusi koko ryhmäsi hyväksi. Etusi normaalihintaisista kuukauden kampanjatuotteista voi jatkossa olla jopa 15 %-20 %, riippuen kulloinkin voimassa olevasta kampanjasta sekä saavuttamastasi Klo Klubitasosta.

Esimerkki 1.: Ensimmäisen tilauksen ollessa 150 € tai yli, saavutat jo tason Mahtava, jossa saat kuukausittain kampanjatuotteista alennusta -15 %.

Esimerkki 2.: Tilaatte ryhmäsi kanssa ensimmäisellä kerralla 400 € arvosta tuotteita, jolloin pääset Klo Klubin jäsenenä heti korkeimmalle klubitasolle Loistava. Saatte lisäksi ilmaisen toimituksen. Tason Loistava etuna saat jatkossa kuukausittain Klo Klubin kampanjatuotteista -20 % alennusta. Etuihin oikeuttavat pisteet, jotka määrittelevät Klo Klubitasosi, ovat voimassa vuoden.

Voit lukea lisää Klo Klubista täältä ja Klubin ehdoista täältä.

Kirjautumalla verkkokauppaan voit liittyä Klo Klubiin.

Klubieduista saat tietoa uutiskirjeestä. Voit tilata uutiskirjeen etusivulta tai kun rekisteröidyt Klubiin.

Miten ryhmätilaus toimii?

Ryhmätilauksen yhteyshenkilö saa tilausohjeet lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(@)klodesign.fi .

Ensimmäisen ryhmätilauksen etu on -20 % kaikista normaalihintaisista tuotteista.

Tilausohjeesta löytyy linkki yhteyshenkilölle lisätietoihin ja kampanjakoodiin.

Tämän jälkeen yhteyshenkilö välittää sähköpostitse saamansa tilausohjeet eteenpäin ryhmänsä tilaajille. Tilausohjeista löytyy linkki verkkokauppaan www.klodesign.fi , josta tilaajat voivat katsoa tarkemmat tuotetiedot sekä valita itselleen sopivat tuotteet ja koot tilausta varten. Verkkokaupasta on nähtävillä ajantasaiset varastosaldot tuotteille. Tuotteet valittuaan ryhmäläinen lähettää yhteyshenkilölle haluamiensa tuotteiden nimet, värit ja koot tilausta varten ja maksaa oman osuutensa tilauksen summasta yhteyshenkilölle.

Kun yhteyshenkilö on saanut jokaisen ryhmäläisen tilauksen, kirjautuu hän verkkokauppaan (Klo Klubi) ja tekee normaalin verkkokauppatilauksen syöttäen ryhmäläisten tilaukset yhtenä tilauksena. Toimituksesta veloitetaan vain yksi toimitusmaksu. Yli 200 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Tilauksen tekeminen ei vaadi rekisteröitymistä tai sisään kirjautumista, mikäli yhteyshenkilö ei halua liittyä Klo Klubiin. Tällöin tilaus ei kuitenkaan kerrytä Klo Klubin bonuspisteitä.

Seuraavalla kerralla kun ryhmä haluaa tehdä tilauksen yhdessä, yhteyshenkilö laittaa verkkokaupan linkin ryhmälleen ja pyytää ilmoittamaan tilattavat tuotteet itselleen. Samalla hän kertoo Klo Klubin kuukauden etutuotteista ja hinnoista, joita koko ryhmä voi hyödyntää. Yhteyshenkilö voi myös lähettää sähköpostia info@klodesign.fi ja kysyä ryhmätilaukselle räätälöityä kampanjaetua.

Mitä tarkoittavat kampanjakoodit sekä kuukauden klubituote?

Kampanjakoodilla tarkoitetaan alennusta tai tarjousta, joka oikeuttaa kampanjan määrittelemään etuun. Jotta etu toteutuu, yhteyshenkilö syöttää verkkokaupan ostoskorissa etukoodin kohtaan ”Kupongin koodi” ja klikkaa ”Käytä kuponki”. 

Ensimmäisen ryhmätilauksen yhteydessä yhteyshenkilö saa sähköpostitse ryhmätilauksen infopaketin, jossa on kampanjakoodi ryhmän tilausta varten. Myös kaikki yleiset verkkokauppakampanjat ovat normaalisti käytettävissä ryhmätilauksissa. Jos sinulla on käytettävissäsi useampi kampanjakoodi, voit käyttää vain yhden koodin tilausta kohden. Myöskään jo alennetuista tuotteista ei saa enää lisäalennusta kampanjakoodilla.

Jos Klo Klubiin on jo kertynyt etuja ja niitä haluaa hyödyntää ryhmälleen, oman klubitasonsa kuukauden tuotteen näkee kirjautumalla sisään Klo Klubiin. Kuukauden klubituotteesta ei saa enää lisäalennusta kampanjakoodilla.

Miten ryhmätilaus maksetaan ja miten jokainen saa tuotteensa?

Jokainen ryhmäläinen maksaa oman osuutensa tilauksen summasta yhteyshenkilölle. Yhteyshenkilö valitsee tilausta tehdessään verkkokaupassa maksutavan ja maksaa koko ryhmän tilauksen.

Tilaus toimitetaan yhteyshenkilölle, joka sitten huolehtii tuotteiden jakamisen ryhmänsä tilaajille.  

Jos tilauksen tekemisestä tulee kysyttävää, voi aina soittaa asiakaspalveluun (0400 279335) tai lähettää sähköpostia info(@)klodesign.fi .

Tilauksen muuttaminen

Tilausta ei voi enää muuttaa sen jälkeen kun yhteyshenkilö on sen verkkokauppaan syöttänyt ja maksanut. Poikkeuksena tilauksella olevan saman tuotteen väri tai koko voidaan vaihtaa, jos tuotetta varastosta löytyy ja ellei tilausta ole jo pakattu ja lähetetty. Tällöin on oltava tiedossa yhteyshenkilön nimi, joka tilauksen on tehnyt. Muutospyyntö tilaukselle on tehtävä kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen info(@)klodesign.fi .

Ryhmätilauksen tuotteiden vaihto ja / tai palautus

Noudatamme verkkokauppatilauksissa kuluttajansuojalain mukaisia toimitus- ja palautusehtoja. Käyttämättömän tuotteen voi vaihtaa toiseen tuotteeseen tai palauttaa veloituksetta viemällä paketin postiin 14 vuorokauden sisällä siitä, kun ryhmän yhteyshenkilö on sen vastaanottanut. Jokainen ryhmäläinen hoitaa itse vaihdot ja palautukset. Tuote tulee pakata huolellisesti. Liitä palautukseen mukaan pyydetyillä tiedoilla täytettynä vaihto/palautuslappu, joka on toimitettu tilauksen mukana.

Paketin päälle tulee kirjata:

”Asiakaspalautus”

Klo Design Oy

Mallaskatu 12 as 3

20760 Piispanristi

Kun olemme vastaanottaneet palautuksen ja tarkistaneet sen, postitamme asiakkaalle sovitun vaihtotuotteen tai palautamme kauppasumman asiakkaalle tilisiirtona. Vaihtotapauksissa postitamme uuden tuotteen asiakkaalle ilman lisäkustannuksia. Asiakkaan palauttaessa tuotteen me maksamme tuotteen palautuksesta aiheutuvat toimituskulut, mutta tilauksen alkuperäinen ryhmän toimituskulu, jos sellainen on veloitettu, jää ryhmän maksettavaksi ja palautamme ainoastaan tuotteiden hinnan.

Palautetun tuotteen osalta kertyneet bonuspisteet vähennetään ryhmätilauksen tilaajan pistesaldolta, kun palautus on käsitelty.