Klo Klubi

Saat seuraavat edut, kun liityt Klo Klubiin:

Mikä on Klo Klubi?

Klo Klubi on kaikille Klo Designin verkkokauppa-asiakkaille avoin ja maksuton asiakasetuohjelma. Siihen liittyminen on vapaaehtoista, se ei sido sinua mihinkään ja siitä voi erota halutessaan.

Klubin jäsenenä pääset nauttimaan vaihtelevista kampanjaeduista ja – tuotteista kuukausittain.

Klo Klubin edut:

Kuukausittain Klubin jäsenille tehdään vaihtelevia kampanjoita, joista jäsen saa alennusta klubitasonsa mukaisesti. Kampanjaetuna voi olla joskus myös tuotelahja tai muu extra-etu.

Klubin kampanjaedut jäsenyystasoittain: 

Klubitaso Tasolle vaaditut pisteet Etu normaalihinnasta
Klo Mainio 10 -10 %
Klo Mahtava 150 -15 %
Klo Loistava 400 -20 %

Saat yhden pisteen jokaisesta ostokseen käytetystä eurosta. 1 euro = 1 piste.

Klo Klubiin on ensimmäisellä kerralla rekisteröidyttävä verkkokaupassa, jonka jälkeen klubin etuja voi hyödyntää niin verkkokaupassa kuin Turun myymälässäkin.

Liity tästä Klo Klubiin rekisteröitymällä verkkokauppaan. Saat sähköpostiisi liittymisetuna alennuskoodin.

Miten saan tietoa Klo Klubin kuukausittain vaihtuvista tuote-eduista?

Klo Klubin kuukauden kampanjatuotteet saat tietoosi tilaamalla uutiskirjeen sekä vierailemalla www.klodesign.fi sivustolla Klo Klubi kampanjatuotteet osiossa.

Miten saan hyödynnettyä klubiedut?

Ostaessasi kampanjatuotetta verkkokaupassa, kyseisen kampanjatuotteen hinta määräytyy sinulle automaattisesti klubitasosi mukaan, kun olet kirjautunut sisään verkkokauppaan. Etuhinta on näkyvillä verkkokaupassa kyseisen tuotteen kohdalla, kun lisäät tuotetta ostoskoriin. Klo Designin myymälässä Turussa asioidessasi tarkistetaan kassalla klubitasosi, jonka mukaan saat edun ostoksistasi.

Klo Klubin jäsenyystasot:

Klo Klubi Mainio:

Sinulle on kertynyt 10 pistettä liittyessäsi jäseneksi. Jos haluat kutsua kavereita liittymään mukaan Klo Klubiin, saat jokaisesta liittyneestä ja tilauksen tehneestä kaverista 10 pistettä lisää.

Klo Klubi Mahtava:

Sinulle on kertynyt 150 pistettä. Jos hyväksyt tason tililläsi, saat nauttia Klo Klubi Mahtavan eduista kuukausittain.

Klo Klubi Loistava:

Sinulle on kertynyt 400 pistettä. Jos hyväksyt tason tililläsi, saat nauttia Klo Klubi Loistavan eduista kuukausittain.

Miten kerään pisteitä, jotka oikeuttavat tasoihin ja parempiin etuihin?

Pisteitä kerryttävät kaikki normaalihintaiset ja kampanjatuotteiden ostot niin verkkokaupassa kuin Klo Designin Turun myymälässä.

Jotta tilauksesi kerryttää pisteitä verkkokaupassa, on sinun ostoksia tehdessäsi rekisteröidyttävä Klo Klubin jäseneksi ja kirjauduttava sisään verkkokauppaan.

Edun hyödyntämiseen myymälässä riittää, kun kertoo olevansa Klo Klubin jäsen ja antamalla myyjän pyytämän tarkistustiedon, kuten esimerkiksi nimen, puhelinnumeron tai osoitteen.

Saat yhden pisteen jokaisesta eurosta. 1 euro = 1 piste, jolloin esimerkiksi ostaessasi Inari -collegen hintaan 89 €, saat siitä 89 pistettä.

Ostoksista kertyneet pisteet päivittyvät tilillesi sen jälkeen, kun verkkokauppatilaus on käsitelty Klo Designilla toimitusta varten tai kun ne kirjataan jälkikäteen myymälässä omalle tilillesi.

Pisteet oikeuttavat sinut tasoihin, joilla saat etuja. Saavuttamasi taso on voimassa aina vuoden kerrallaan. Voit käydä Omilla sivuilla hyväksymässä taas etutasosi uudelleen, kun tililläsi on ostoksista kertyneitä pisteitä riittävästi.

Pisteitä ei voi muuttaa rahaksi.

Miten hyödynnän pisteitä ja miten klubitasolta toiselle siirtymien toimii?

Pistetilisi päivittyy Omille sivuillesi bonuspisteet -osioon kun edellinen tilauksesi on käsitelty ja toimitettu Klo Designilta tai kirjattu myymäläostosi jälkeen. Näet pisteesi Omilla sivuillasi kirjautumalla sisään Klo Designin verkkokauppaan.

Klo Klubissa on kolme tasoa, joilla etenee ostojen mukaan. Jos olet saavuttanut seuraavan tason pistemäärän, Oman tilisi bonuspisteet-osiossa sinulta kysytään, haluatko siirtyä seuraavalle tasolle. Kun hyväksyt tason, vähenee pistetililtäsi tason vaatima pistemäärä. Sinun on oltava kirjatutuneena sisään sivustolle, jotta näet pistesaldosi ja voit hyväksyä tarjotun uuden tason.

Näin pääset nauttimaan uuden tason eduista. Uudet ostot kartuttavat taas pistesaldoasi ja voit tavoitella seuraavaa tasoa ja sen etuja.

HUOM! Tarjottavat pistetasot pitää siis itse hyväksyä Omilla sivuilla, automaattisesti seuraavalle tasolle ei siirry. Mutta ei hätää, tarjotun tason hyväksyminen vaatii vain pari klikkausta. Helppoa siis!

Jos kuitenkin haluat kerätä vielä pisteitä ja hyväksyä vasta korkeamman pisterajan ja tason, voit jatkaa pisteiden keräämistä ja hyväksyä myöhemmin tarjottavan tason.

Huomioithan, että saavuttamasi taso koskien klubietuja, on voimassa yhden (1) vuoden kerrallaan siitä, kun olet tason hyväksynyt.  Tämän jälkeen voit hyväksyä etutasosi uudelleen, kun tililläsi on pisteitä ostoksistasi.

Kutsu kavereitasi Klo Klubiin

Voit kutsua kavereitasi mukaan Klo Klubiin jakamalla omilla sivuillasi näkyvän linkin otsikolla ”Kutsu ystäväsi Klo Klubiin”. Kun kaverisi liittyy jakamasi linkin kautta ja tekee ensimmäisen ostoksensa, saat siitä 10 pistettä tilillesi.

Katso täältä Klo Klubin ehdot.